Stålhaller til landbrug og industri​​

Egen tegnestue og bygningsingeniør​​

Selvbyg og medbyg efter aftale

20 14 22 74​

​Profil

Sjølund Maskinhuse & Industribyg aps leverer stålhaller til såvel landbrug og industri efter et gennemarbejdet koncept. Nuværende ejer har selv forestået tegnearbejdet og deltaget i udarbejdelse af konceptet i mere end 12 år.

I forbindelse med ejerskiftet og navneændringen ønsker vi at signalere, at firmaet også påtager sig byggeopgaver indenfor industribyggeri – især tætte koldlagerhaller – såvel uisolerede som isolerede.

Der sælges byggesæt til selvbyggere, men der tilbydes også medbyg-løsninger byggerier til såvel landbrug som mindre industri. Grundpakken er byggesæt, og så kan der tilkøbes ydelser efter behov og nærmere aftale.

Geografisk er vi placeret i Trekantsområdet (Sydjylland), men kan efter aftale levere byggesæt til det meste af Danmark.

Sjølund Maskinhuse & Industribyg aps har egen tegnestue og bygningsingeniør ansat. Derfor er det muligt at tilpasse haller i et vist omfang ud fra vores standard. Stålhaller leveres som udgangspunkt som byggesæt med bygningsbredder fra 7,9 m til 28 m eller efter aftale og længde efter behov.

Jord- og kloakarbejde og støbearbejde sørger bygherren normalt selv for.

Nyhed​

​Fra Sjølund Staldservice

til Sjølund Maskinhuse & Industribyg ApS

Kontakt os

Kontakt os gerne på e-mail kontakt@sjolund-maskinhuse.dk eller telefon 20 14 22 74, hvis du går i byggetanker. 

Træffes bedst efter kl. 15. - også gerne aften og weekend.

Sjølund Maskinhuse & Industribyg ApS​

Administration Gøddingvej 11, 7184 Vandel

CVR: 37828084

Telefon: 20 14 22 74

E-mail: morten.sanitec@gmail.com 

Ydelser